Minder stress met Het Gedachtenkastje

Wie heeft er geen last van? Gedachten die maar blijven malen in je hoofd. Je krijgt er hoofdpijn van en je slaapt slecht. Maar wist je dat je jouw gedachten kunt coachen met een gedachtenkastje? Zelf bepalen wat er in je hoofd gebeurt.

De audiotraining Het Gedachtenkastje is de luisterversie van de succesvolle bestseller. Je leert hoe je piekeren kunt voorkomen en hoe je stress (door anderen) kunt aanpakken of loslaten. Het zijn 5 korte afleveringen van een kwartiertje waarin stresscounselor Olaf Hoenson uitlegt waar jouw stress vandaan komt en wat je eraan kunt doen.

Zijn succesvolle methode is een effectieve combinatie van Mindfulness, cognitieve gedragstherapie en zelfhypnose. De luisterversie van Het Gedachtenkastje is super toegankelijk. Iedereen kan hem volgen. Je leert voor de rest van je leven een andere manier van denken. Je ruimt overbodige en nutteloze gedachten op. Zo ervaar je minder stress en geniet je meer van je leven. Bestel nu en luister op je pc, tablet of mobiel wanneer jij wilt. En heb je vragen? Laat dan eenvoudig een bericht achter.

☆☆☆☆☆

Normaal 39,95 Maar als je vandaag bestelt profiteer je van 25 % korting met de code MINDERSTRESS (Invullen tijdens het afrekenen). KLIK HIER

Luister hier een fragment

met Olaf Hoenson | #1 Het Gedachtenkastje

Dit levert Het Gedachtenkastje jou op

  • Je ervaart minder stress
  • Je maakt je minder zorgen
  • Je geeft gebeurtenissen een plaatsje
  • Je slaapt beter
  • Je relaties worden waardevoller
  • Je voelt je weer jezelf
  • Je geniet meer van je leven

Kortom, je wordt de stabiele en waardevolle persoonlijkheid die je altijd al had willen zijn.

Normaal 39,95 Maar als je vandaag bestelt profiteer je van 25 % korting met de code MINDERSTRESS (Invullen tijdens het afrekenen). KLIK HIER

Zij hebben de training al beluisterd:

'Mijn dank voor dit mooie inzicht in mijn gedachten'

''Een mooie duidelijke training, die van mij best wel wat langer mocht duren. Ik heb hem prettig doorlopen, heerlijk om naar Olaf te luisteren. Vanaf het begin gelijk in bepaalde situaties toegepast. Mijn dank voor dit mooie inzicht in mijn gedachten. Ik ga er lekker mee aan de slag''.

- Ernesta de Vries

'Groots door zijn eenvoud'

''Ik vond het een fantastische training, groots door z’n eenvoud. Ik heb er voor het leven gereedschap aan''.
Dank je wel
 - Saskia Frankema

'Niet zomaar op mijn pad'

''Het werd mij allemaal teveel en zag geen uitkomst,misschien komt dit niet zomaar op mijn pad. Dankjewel''.

 - Sahidan Goelamhaider

Normaal 39,95 Maar als je vandaag bestelt profiteer je van 25 % korting met de code MINDERSTRESS (Invullen tijdens het afrekenen). KLIK HIER

Twijfel je nog? Lees dan het artikel Waarom stres ik? waarin Olaf Hoenson vertelt over het succes van Het Gedachtenkastje.

Waarom stress ik? En hoe kan ik stress voorkomen?